Freerollit – Ilmaista pokeria

Ilmainen freeroll-turnausFreerollit ovat hyvä tapa kasvattaa pelikassaa, jos haluaa aloittaa nettipokeriharrastuksen mahdollisimman pienellä riskillä. Freerollit ovat ilmaisia turnauksia, joissa on kuitenkin tarjolla rahapalkintoja.

Pokerihuoneet järjestävät näitä ilmaisia turnauksia siinä toivossa, että turnauksien voittajat innostuisivat pelaamaan myös oikealla rahalla. Tämä onkin ollut toimiva taktiikka, sillä moni on aloittanut rahapelaamisen juuri Freerolleista.

Freerollit eivät useinkaan ole yleensä nopea tapa ansaita rahaa. Freerolleihin ottaa osaa yleensä melkoinen läjä vastustajia, joten rahan voittaminen on usein työn ja tuskan takana. Ne ovat kuitenkin erityisen riskitön ansaintamuoto, koska omaa rahaa ei tarvitse sijoittaa.

Niille, jotka haluavat ottaa nettipokerin alusta asti tosissaan, suosittelisin tavallisten freerollien kokonaan väliin jättämistä ja keskittymistä suoraan pikkutason rahapeleihin. Asia erikseen ovat erikoisfreerollit, joita saat jonkun erityisen syyn takia.

Tällainen erityinen syy voi olla vaikka uuteen pokerihuoneeseen liittyminen.  Tällaiset suljetut freerollit ovat usein odotusarvoltaan huomattavasti normaaleja freerolleja edullisempia, sillä suuri osa etuoikeutetuista jättää usein tulematta turnaukseen, jolloin tienausmahdollisuutesi kasvavat usein roimasti.

Suosittelen freerolleja niille, jotka haluavat aloittaa pelaamaan nettipokeria mahdollisimman riskittömästi.