Pelaa Pokeria – Hyvä pokerisaitti

Pokerin pelaaminen on jo useamman vuoden ollut mitä mainion keino ansaita rahaa netissä. Suomalaisia pokeriin keskittyviä saitteja on aika paljon ja tällä hetkellä oma ylivoimainen suosikkini on www.pelaa-pokeria.com.

Pelaa Pokeria on ollut pystyssä jo muutaman vuoden ilman sen kummempia maininnan arvoisia asioita. Nyt kuitenkin parin viimeisen kuukauden aikana koko pokerisaitti on pistetty ihan uusiksi: artikkeleja on tullut PALJON lisää ja ulkoasukin on ihan eri planeetalta.

Näyttäisi siltä. että juttujen kirjoittajia on nyt useampia ja täytyy sanoa, että pidän todella tämän pokerisaitin nykyisestä meiningistä. Saitin rennon ja jossain määrin kieliposkella tehdyn asenteen voi käytännössä havaita jo Pelaa Pokerin etusivulla.

Rahan ansainnan kannalta on hienoa, että Pelaa Pokeria jakaa hyviä bonuksia. Pokeribonukset antavat mukavan boostin tienaamiselle.

Pokerin aloittelijoille löytyy mukavasti luettavaa, kuten pokerin säännöt sekä hieman seikkaperäisemmät vinkit Texas Holdem -pelaajille.

Pelaa Pokerista löytyy myös muille suomalaisille pokerisivustoille aivan poikkeuksellinen alue, nimittäin Rollipeikon nurkka, jonka jutuissa riittää ihmettelemistä.