Mikä on rakeback

Kun nettipokerissa pelataan jakoja, ottaa pokerihuone aina pienen siivun, eli reikin, potin koosta. Yleensä tämä siivu on n. 5% kokonaispotista. Kun teet Reikki.netin tapaisen erikoissivuston kanssa sopimuksen, saat osan tästä reikistä takaisin. Yleensä nämä rakeback diilit pyörivät siinä 30% takaisinpalautuksen tietämillä, joten kyseessä pelaajalle merkittävä kustannusten lasku.

Rakeback tarjousRakebackien koko vaihtelee sen mukaan, missä pokerihuoneessa pokeria pelataan: osa kieltää ne kokonaan (esim. PokerStars rakeback sopimusta ei sanan varsinaisessa merkityksessä edes ole) ja osa antaa merkittäviäkin summia takaisin rahoista. Joskus on nähty jopa pokerihuoneita, joissa reikkiä ei oteta ollenkaan mutta ne ovat aina kaatuneet omaan mahdottomuuteensa: mitään hyvää ei saa ilmaiseksi.

Olennaista on, että rakeback sovitaan ennen pokerihuoneeseen liittymistä. Et voi saada rakebackia jäkikäteen, jos olet luonut tilin ko. pokerihuoneeseen aikaisemmin. Siksi Reikin kaltaiset rakeback sivustot ovatkin tärkeitä sivustoja nettipokerin harrastajille ja ammattilaisille.

Reikki on yllättävän laadukkaan näköinen saitti suomalaiseksi pokerisivustoksi. Sen värimaailma on erittäin miellyttävä koostuen sinisestä,valkoisesta ja osin vihreästä. Saitin ulkonäköön on kiinnitetty paljon huomiota, minkä näkee vaikkapa vilkaisemalla pokerihuone arvosteluja, joita sivulla. Reikissä on haettu myös selkeästi Web 2.0 tuntumaa, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa selkeää valikkorakennetta sekä lyhyttä ja ytimekästä kirjoitusasua.

Kaikkein tärkeintä tällaisessa sivustossa ovat saatavilla olevian rakeback diilien koko. Reikki yllättää tarjoamalla yhtä kovatasoisia rakebackeja kuin isot, kansainvälisten alan sivustot.

Reikki.net on mielestäni erityisen tervetullut saitti suomalaiseen pokeriskeneen. Se on juuri avattu sivusto (Reikissä lukee, että se on avattu vuoden 2009 tammikussa eli se on tätä postia kirjoittaessa uunituore). Uutuuden voi havaita siitä, että jäsenille tarkoitetulla puolella tuntuu olevan joitakin pieniä bugeja mutta luultavasti ne on pian korjattu. Onkin helppo ennustaa, että Reikistä tulee vielä suosittu suomalainen pokerisivusto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *