Reikki.net – Rakeback sopimukset pokeriin

www.reikki.net on suomalaisten nettisivujen ykkönen, mitä tulee ammattimaisen nettipokerin pelaamiseen. Se tarjoaa nimittäin netin parhaat rakeback sopimukset, joilla saat osan maksamastasi rakesta eli reikistä takaisin. Näin ansaitset entistä enemmän rahaa pelaamalla nettipokeria.

Nettipokerissa on aina kyse +EV ajattelusta. Kaikki mitä teet pelatessasi pokeria, pitäisi tähdätä oman EV:si ja tuntipalkkasi parantamiseen. Tähän ajatteluun Reikki.fin rakeback sopimukset soveltuvat kuin nenä päähän.

Otetaanpa esimerkki. Jos pelaat pokeria pokerihuoneessa maksaen pokerihuoneelle 1000 euroa rakena kuussa. Jos olisit hankkinut rakeback -sopimuksen Reikistä, saisit kuukauden vaihtuessa 300 euroa tästä summasta takaisin.

Yllä esitetyn esimerkin 1000 euroa rakea saattaa kuulostaa isolta summalta mutta tonni reikkiä heilahtaa todella äkkiä kokoon pelaajille, jotka ottavat pelaamisen tosissaan. On siis enemmän kuin tyhmää jättää Reikin tarjoukset käyttämättä.

Reikki.fi on erikoistunut rakeback sopimuksiin ja bonuksiin mutta löytyy sieltä myös muutakin. Kuten mm. arvioita nettipokerin apuohjelmista sekä todella yksityiskohtaisia esittelyjä ja arvosteluja pokeriverkoista.