Tienaa rahaa kotona arvoilla

Helppo tapa kokeilla rahan ansaintaa kotona on Suomiarvat, joka antaa sinulle kolme 3WOW!-arpaa ilmaiseksi.

Kyseessä on ihan oikean rahan arpoja, joita saat ilmaiseksi kolme kappaletta pelkästään siitä hyvästä, että avaat pelitilin Suomiarvoille. Jokainen arpa voi voittaa miljoonan euron päävoiton, joka 3WOW!:ssa komeilee.

Koska raha on ilmaista, on siinä pieni juju. Tämä koukku on kierrätysehto, joka pitää täyttää ennen kuin arvoilla voitettuja rahoja voi nostaa pois kasinolta. Sinun pitää pelata saamiasi voittoja ja kierrättää noin 200 euron edestä, ennen kuin voit nostaa ilmaiset voitot pois. Jos siis voitat miljoonan päävoiton, on 200 euron pelaaminen siitä pieni vaiva.

Miljoonan euron arpa 3WOW!

3WOW!-nettiarpa3WOW! on tällä hetkellä suurin nettiarpa. Sen päävoittona komeilee miljoona euroa ja mikä parasta, 3WOW!-arvalla voittaminen on paljon todennäköisempää kuin kotimaisilla paperiarvoilla.

3WOW!-arvalla joka kolmas arpa on voittava ja pelaajille palautetaan paljon enemmän pelattua rahaa takaisin voittoina. Siinä missä kotimaiset arvat antavat vain noin 40-50% pelatusta rahasta takaisin, 3WOW! antaa 94,5%. Jokaisella arvalla on myös aivan yhtä suuri mahdollisuus osua jättipottiin, toisin kuin paperiarvoilla, joissa painoerän päävoitot ovat voineet mennä jo kauan sitten.

3WOW!-arvan päävoitto on huikeat miljoona euroa. Sitä ei kuitenkaan makseta yhdellä istumalla, vaan saat verottomana joka kuukausi 5 500 euroa tilillesi seuraavan 15 vuoden ajan. Jos kuitenkin välttämättä haluat oikaista ja ottaa isomman osuuden kerralla, voit valita myös 250 000 euron suuruisen kertamaksun.

Varaa myös 100€ ensitalletusbonus

Tervetuliaisbonuksen myötä sinun ensitalletuksesi tuplataan bonuseuroin aina maksimissaan 100 euroon asti.

Kun teet ensimmäisen talletuksen Suomiarvoille, saat tervetuliaisbonuksen. Tämä bonus on ilmaista pelirahaa ja se on yhtä paljon kuin ensimmäinen tekemäsi talletus, enimmillään kuitenkin sata euroa.

Jos siis talletat 100 euroa pelitilille, pääset pelaamaan jopa 200 euron pelikassalla. Tämä bonus tarjotaan sinulle vain kerran, joten kannattaa ottaa siitä kaikki ilo irti kerralla.